22 d’octubre del 2009

Seminari Sessió 6

En la passada sessió de seminari varem començar la classe explicant el per què dels objectes de l'infantesa que varem portar. Cada objecte tenia la seva història i era molt curiós veure com tothom recordava la seva etapa més dibertida a partir d'un simple objecte, des d'un petit dibuix a un pollet fet amb fang (amb certa trassa, tot s'ha de dir!).

Desprès dues companyes van posar a debat una noticia sortida al diari on es deia que en la universitat de Birmingant, havien obligat als seus docents a anar vestits molt estrictament. La opinió generalitzada era que estaven completament d'acord. Jo, en canvi, no ho estava. Sóc completament contrari als uniformes (tant per alumnes com per professors) i contrari a l'imposició d'una imatge estàndard. Tothom ha de vestir com vulgui, no per anar vestit d'una manera o d'una altre som millor persones, cadascú és com és i s'ha de sentir lliure per vestir de la manera que vulguis sense prejudicis. Llibertat d'aspecte!

Després, la companya Jessica Ortega, ens va explicar el conte de la caputxeta vermella (ah! em va tocar fer de llop...) Va ser la primera de tots en fer-ho i es va mostrar bastant nerviosa, però va fer-ho prou be.
Finalment, la Loles, va fer una breu explicació sobre com explicar contes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada