4 d’octubre del 2009

Seminari Sessions 1 i 2

Primer de tot hauria de fer una breu explicació del seminari per anar-nos situant. El seminari són unes classes tutoritzades de 2 hores de duració (vaja, com totes les altres) amb un grup reduït, 15 persones per ser exacte. En els seminaris es resoldran problemes i dubtes que els alumnes puguem tenir, a la vegada que es proposaran treballs, tant en grup com individuals. Jo formo part del seminari 2, amb la Loles Gonzàlez com a tutora.

Bé, anem ara amb el resum de les primeres dues sessions, corresponents als dies 22 i 29 de setembre (Cal recordar, que el 24 de setembre era dia festiu).
Les primeres dues sessions van ser una introducció al que serien les futures classes de seminaris.

En la primera sessió vam fer una altre presentació davant els companys i la tutora. Després d'aquesta presentació la Loles va fer un petita explicació de la facultat i el seu funcionament.

En la segona sessió ja vam començar a veure que aquest semestre no seria tan fàcil com pintava al començament de curs, ja que ens va donar una serie de treballs, que sumats amb els de les altres assignatures, ens deixen un calendari ben atapeït. Al principi d'aquesta sessió alguns companys de seminari van exposar els seus problemes envers l'assignatura de Gestió de la informació i TIC.

Doncs fins aquí el resum de les dues primeres sessions de seminari! Fins a la pròxima setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada